Aritmetika mentale: EDHE KËTË VIT NË ULQIN

Fëmijët tanë bëhen mjeshtër të vërtetë çdo vit, pasi ndjekin programin edukativo-arsimor SUANPAN Aritmetika Mentale!

Këtë vit programi për fëmijët tanë do të mbahet edhe në gjuhën malazeze dhe angleze.

Aftësitë që ne zhvillojmë nuk janë vetëm matematikore, por edhe sfidat e zhvillimit të përqendrimit, të menduarit të shpejtë dhe vetëbesimit tek më të vegjëlit tanë.

Çdo fëmijë mund t’i zhvillojë këto aftësi që do t’i përfitojnë gjatë gjithë jetës!

Bashkohuni me ne në programin e aritmetikes mentale SuanPan dhe hapni dyert e botës së matematikës dhe zhvillimit të aftësive intelektuale dhe sociale.

Faleminderit që na jepni mundësinë të punojmë së bashku për të krijuar mundësitë më të mira për të ardhmen e fëmijëve tanë.

Na kontaktoni për më shumë informacion!

069 624 186

069 515 511

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…