Arsimi parashkollor: RRETH 400 FËMIJË NË FOSHNJORET E ULQINIT

SolidarnostNë territorin e komunës së Ulqinit rreth 400 fëmijë shkojnë në foshnjore. Numri më i madh është në Institucionin publik parashkollor “Solidariteti”, në të cilën në këtë vit shkollor janë regjistruar 334 fëmijë.

Numri mesatar i fëmijëve për grup edukues është 23, gjë që është për një të pestën më pak se në nivel shteti.

Në mbledhjen e mbajtur pak kohë më parë ku morën pjesë kryetari i komunës Fatmir Gjeka dhe u.d. i ministrit të kulturës dr Sanja Vllahoviq është arritur përfundimi që duhet të shpejtohen aktivitetet rreth fillimit të realizimit të foshnjores në Fushë të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci