Art Club: NË OSTROS PËRURIMI I LIBRIT TË ALI GJEÇBRITAJ

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe shkolla fillore “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Gjurmë” të autorit Ali Gjeçbritaj.

Përurimi do të mbahet në bibliotekën e shkollës në Ostros, të mërkurën, më 14 shkurt 2024, ora 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…