Art Club: ORË PËRKUJTIMORE ME RASTIN E VDEKJES SË PROF. DR. BASRI ÇAPRIQI

Basri CapriqiShoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së poetit, studiuesit dhe profesorit universitar prof. dr. Basri Çapriqi, anëtar i shoqatës sonë.

Ora përkujtimore do të mbahet të enjten, më 18 janar 2018, në orën 11.00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…