“Arushi Pu”: LIGJËRATË E EKSPERTIT PËR ZHVILLIMIN MENTAL TË FËMIJËVE

Në kopshtin për fëmijë “Arushi Pu” në Ulqin të shtunën do të qëndrojë Dr. Ranko Rajoviq, autori i NTC sistemit të mësimit dhe kryetari i Komitetit botëror të MENSES për fëmijët e talentuar.

Ai do të mbajë ligjëratë për zhvillimin mental të fëmijëve, por edhe për gabimet më të shpeshta të cilët prindërit i bëjnë pavetëdije, e të cilët ndikojnë në zhvillimin e inteligjencës tek fëmijët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…