Arushi Pu: PJESËMARRJE NË MANIFESTIMIN PËR FËMIJË NË TIVAR

arushi-pu-2Kopshti për fëmijë “Arushi Pu” nga Ulqini morri pjesë në manifestimin për fëmijë “Me këngë deri në yje”(Pjesmom do zvijezda) i cili këtë të shtunë u mbajt në Tivar.

Ky eveniment, i 16 me radhë i organizuar nga kopshti “Svetionik” nga Tivari, shënon Ditën e Komunës së Tivarit, Ditën botërore të fëmijës dhe ditën e këtij kopshti.

Kopshti “Arushi Pu” merr pjesë për të tetën herë në këtë manifestim. “Ne çdo herë i gëzohemi pjesëmarrjes. Është një shoqëri e bukur me fëmijët e kopshteve tjera nga tërë qytetet e Malit të Zi dhe mundësi e mirë të prezantojmë vendin tonë në një shfaqje kaq të bukur”, thanë nga ky institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…