As pas tre muajve në Ulqin: SEZONI NË PRAG, E AKOMA NUK KA PUSHTET LOKAL

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjPara saktësisht tre muajsh, u mbajtën zgjedhjet lokale në Komunë të Ulqinit, por pushteti nuk është formuar akoma. U formua vetëm parlamenti lokal, u zgjodh kryetari Ilir Çapuni nga Forca, por jo edhe kryetari i Komunës.

Nga PDS-ja, të cilës do ti takojë vendi i kryetarit të Komunës, deklaruan që ai do të zgjidhet së shpejti, jo më vonë se në mesin e këtij muaji.

Ndoshta dinamika pak më e qartë rreth formimit të pushtetit do të dakordohet sonte, në mbledhjen e funksionarëve të lartë të koalicionit qeverisës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…