Atlas TV: ULQINI I MBUSHUR ME TURISTË

Panorama_of_Ulcinj_in_Montenegro_(2)Në Ulqin numri i turistëve në fillim të gushtit ka tejkaluar të gjitha pritshmëritë. Hotelierët thonë që duhet të punohet në promovimin dhe shfrytëzimin e kapaciteteve natyrore, por edhe në ndërtimin e hoteleve ekskluzive.

“Interesimi për ofertën turistike dhe hotelerike të Ulqin është më e madhe se vitin e kaluar”, theksoi drejtori i NHT “Riviera e Ulqinit” Radomir Mikan Zec.

Nga Organizata turistike e Ulqinit kanë pohuar që të gjithë kapacitetet janë të mbushur dhe që gushti i ka tejkaluar të gjithë pritshmëritë. Pritet zgjatja e sezonit deri në fund të tetorit.

Edhe turistët, me të cilët folën kolegët nga Atlas TV, thanë që janë shumë të kënaqur me ofertën turistike dhe shërbimin në rivierën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…