Atletika: ULQINI BAZË PËR PËRGATITJE

Atletika: ULCINJ BAZA ZA PRIPREMEBaza e sivjetshme për përgatitje të atletëve të Malit të Zi janë Ulqini dhe Tivari, është lajmëruar nga Federata malazeze e atletikës.

Është theksuar që përgatitjet për sezonin e ardhshëm atletik kanë filluar para shtatë ditëve dhe që do të zgjasin deri në fund të këtij muaj.

Në Ulqin, përveç të tjerëve, në përgatitje 15 ditore ndodhet atletja më e mirë malazeze Slagjana Perunoviq.

Përndryshe, në përgatitje në këtë komunë do të qëndrojnë dhe disa skuadra të futbollit nga vendi dhe regjioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…