Atletikë: JEVTIQ NË PËRGATITJE NË ULQIN

Olivera JevticNdër qindra sportistë që këto ditë përgatiten në Ulqin, gjenden dhe 33 atletë nga Serbia. Ndër to emri më i njohur është Olivera Jevtiq, atletja më e njohur nga ky vend.

Ulqini, përndryshe, tash dy dekada është vendi i preferuar për përgatitjen e kësaj atlete.

Përveç stërvitjes në terrenet e Plazhit të madh dhe vrapimit pranë detit, ajo shpesh ushtron në Fitness klub Massage, ku edhe e fotografuam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…