Atmosferë e “gjallë” në Adë: TË MËRKURËN NIS FESTIVALI, NË TETOR SAFARI ME “FUORISTRADA”

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hoteleriko – Turistike “Riviera e Ulqinit”, Bojan Gjakonoviq, tha se gjatë ditëve të ardhshme në Adë do të organizohet festivali ADA Divine Awakening.

Siç shtoi, festivali do të zgjasë nga 15 deri më 20 shtator dhe do të tubojë mësuesit e njohur të jogës, derisa mysafirët do t’i argëtojë këngëtari Bozho Vreqo.

“Për momentin niveli i rezervimeve është shumë i mirë, do të vijnë mysafirët nga 30 vende të botës dhe kjo është diçka që do ta promovojë Adën edhe më shumë dhe do ta vendosë atje ku ishte dikur”, tha Gjakonoviq.

Ai shtoi se në mes të tetorit në Adë do të jetë një grup i madh turistësh nga Gjermania të cilët bëjnë safari me “fuoristrada”. “Do të jenë rreth 180 “fuoristrada” dhe 350 mysafirë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029
Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029

Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksander Daboviq solli vendimin për hartimin e Planit Strategjik të Zhvillimit të Komunës së Ulqinit për periudhën 2022-2029. Ky dokument, i cili pas Planit Hapësinor –

Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)
Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)

Në moshën 92 vjeçare ndërroi jetë Hysein Ceno Kapllanbegu. Ishte i lindur në Ulqin, ku edhe kaloi trë jetën e tij të gjatë. Ka punue edhe në Perast. Në shitoren “Napredak” të Gjakovës ka kalue kohën e

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet

Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË
Shtëpia e Shëndetit: NË ULQIN RRETH 8.000 TË VAKSINUAR, AKOMA AS GJYSMA E POPULLËSISË

Nga Shtëpia e Shëndetit në Ulqin kanë njoftuar se situata epidemiologjike në këtë qytet është stabile, por nevojitet kujdes. Siç theksohet, numri i të vaksinuarve është rreth 8.000, mirëpo cekin që kaq