Auto moto CAPITAL: LOJA SHPËRBLYESE PËR DITËN E TË DASHURUARVE

AMCNga Auto moto Capital njoftuan se për Ditën e të Dashuruarve organizojnë lojën shpërblyese.

“Të gjithë të cilët e dërgojnë datën e saktë të skadimit të regjistrimit dhe tipin e automjetit, në viber ose me mesazh në numrin 067 – 288 – 707, do të fitojnë shpërblime të çmuara”, thanë nga “AM Capital”.

I tërë Ulqini dinë për Auto Moto Capital!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…