Auto Moto Capital: MBI 10.000 KLIENTË TË KËNAQUR NË TËRË MALIN E ZI

amc 1 (1)Capital Group Ju ktheu Auto Moton e Juaj dhe ju solli ofertën më të mirë për regjistrimin e automjeteve në Mal të Zi.

Oferta ynë për Ju është:

– Kontroll teknik falas

– Kupon falas për transportin (shlepin) e automjeteve në territorin e shteteve të ish Jugosllavisë dhe të Shqipërisë, 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë, gjatë tërë vitit.

– Shërbim falas i përgatitjes së automjeteve për kontroll teknik, riparimin e mangësive të vogla ose zëvendësimi dhe balancimi i gomave kurdo gjatë vitit.

– marrja e dokumenteve të komunikacionit,

– ndihmë gjatë kompensimit të dëmit nga shtëpitë siguruese,

– programe për automjetet e udhëtarëve dhe ato të mallrave,

– mundësi e pagesës me këste për pensionistët, të punësuarit – personat juridik dhe fizik.

E tërë Podgorica, Budva, Kotorri, Tivati, si dhe Ulqini dinë për Capital.

Na kontaktoni në numrin 067 089 200 dhe rezervoni terminin për kontroll teknik.

I Juaji,

Auto Moto Capital!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas