Auto-moto: DERI TË MËRKURËN NË ORA 12 MBYLLET RRUGA ULQIN – KRYTHË

Ulcinj - KruteRruga magjistrale Ulqin – Krythë do të mbyllet për komunikacion për të gjithë llojet e automjeteve deri nesër në ora 12, njoftohet nga Auto – moto federate e Malit të Zi.

Siç thane nga ky institucion, arsyeja është shembja e dheut në rrugë.

Përndryshe, rikonstruktimi i këtij aksi rrugor do të zgjasë deri në fund të këtij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…