Auto-moto: REGJIM I RI I KOMUNIKACIONIT NË RRUGËN ULQIN – KRYTHË

RrugaNga Shoqata auto-moto e Malit të Zi është njoftuar se për shkak të rikonstruktimit nga e diela u vendos regjimi i ri i komunikacionit në rrugën magjistrale Ulqin – Krythë.

Thuhet se deri me 25 dhjetor çdo ditë nga ora 09.00 deri në 11.00 dhe nga ora 13.00 deri në orësn 15.00 do të bëhet ndalimi i tërësishëm i komunikacionit.

“Jashtë këtyre orareve komunikacioni do të zhvillohet në një korsi”, shtohet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…