Avdiu: MË PARË DO TË JAP DORËHEQJE SE TË LARGOJË PUNËTORË NGA PUNA

Fehim AvdiuDrejtori i Ndërmarrjes publike “Ujësjellës dhe kanalizimi” Fehim Avdiu deklaroi se më parë do të jap dorëheqje se të largojë punëtorë nga puna.

Ai në intervistë për “Dnevne novine” thirri Komunën që të gjejë zgjidhje në mënyrë që 26 punëtorë, të cilët janë tepricë, mos të përfundojnë në rrugë.

Kushtet për fillimin e realizimit të projektit për përmirësimit e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, me vlerë rreth 20 milion euro në fazë të parë, ishin që pagesa e faturave të jetë mbi 90 për qind, përfshirja operacionale prej 85 për qind, si dhe zvogëlimi i numrit të punëtorëve nga 225 në 100.

“Dy kushtet e para në tërësi i kemi plotësuar, ndërsa numri i punëtorëve tani është 126. Duke marrë parasysh rëndësinë e këtij projekti për komunë të Ulqinit, besoj se vetëqeverisja lokale do të bëjë çdo gjë, sepse unë mbaj qëndrimin që nuk do të largojë askënd nga puna me kosto të shkarkimit tim nga detyra”, shtoi Avdiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej,

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit