Avokati Lutovac: KOMUNA E ULQINIT NUK ËSHTË PËRGJEGJËSE PËR „K1”

Gjyqesori, Gjykatesi, Gjykata, Gjyqi, Sudija, Sud, Tuzilastvo, Prokuroria, TuziocAvokati i njohur nga Podgorica Branislav Lutovac ka thënë që komuna e Ulqinit nuk është përgjegjëse për “rastin K1” dhe që “Atlas grupi” i Dushko Knezheviqit nuk ka baza të kërkojë 10,5 milion euro për shkak të objekteve të prishur.

Ai për Informer ka thënë që ky problem është kompetencë e shtetit, e jo i komunës së Ulqinit. “Nëse shteti ka dhënë urdhër që para tre dekadave të prishen objektet në Plazhin e madh, atëherë Knezheviqi nga shteti duhet të kërkojë parat e përmendura. Komuna në këtë rast nuk është përgjegjëse për prishje, kështu që nuk duhet të jap llogari”, theksoi Lutovac.

Gjykimi për këtë rast do të vazhdojë në Gjykatën ekonomike në Podgoricë me 20 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…