B.L. Katërkollë: SHKARKOHET KRYETARI SABRI SALAJ

Ilir PeriNe mbledhjen e mbrëmshme të thirrur nga Këshilli i bashkësisë lokale Katërkollë, i cili përbëhet prej 7 anëtareve, u miratua iniciativa për shkarkimin e kryetarit të kësaj bashkësie z.Sabri Salaj. Kryetari Salaj u shkarkua me 4 vota pro, 1 abstenim dhe 2 kundër.
Ndërsa në mbledhjen e sotme u vendos që deri në zgjedhjet e rregullta për ketë Bashkësi lokale, kryetar të jetë z. Safet Taipi, thuhet në kumtesën e nënshkruar nga sekretari i kësaj Bashkësie lokale Ilir Peri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…