Bajraktari: DËNOJ AKTIN MIZOR E DHUNËS, DHUNUESIT DUHET TË PËRBALLEN ME DREJTËSI

Deklaratë për shtyp e kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, me rastin e dhunës së 1 majit në urën e Adës.

 

Denoj dhe akuzoj rëndë rastin ku jemi dëshmitar që  në Ulqinin tone të bukur u zbatua dhunë barbare ndaj dy djelmoshave tanë të pafajshëm.

Si kryetar komune shprehi keqardhje që ato u bënë pre e barbarizmave dhe dhunës fizike në mënyrën më të ashpër të mundshme.

Nuk dyshoj asnjë sekondë që qeveria po punon me intensivitet të madh dhe po shfrytëzon të gjitha mekanizmat e saja për ndriçimin e rastit në fjalë si dhe për denimin e personave që ushtruan dhunën.

Drejtësija do të triumfojë dhe kriminelët dhe keqbërësit do të denohen, në këtë jam i sigurt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…