Bajraktari: DUHET TË PUNOJMË BASHKËRISHT PËR ZHVILLIMIN E ULQINIT

Bartësi i listës së koalicionit URA, PD, ASH, PSD dhe SD në zgjedhjet lokale, Omer Bajraktari, deklaroi se Ulqini ka nevojë për një fillim të ri pas 30 viteve dhe ka nevojë për një stabilitet politik i cili është i nevojshëm për të nisur rrugën e zhvillimit.

“Ne zgjodhëm rrugën e pajtimit për t’i thënë lamtumirë inateve politike si parakusht i një të ardhmeje më të mirë, zgjodhëm që mos të jemi konkurrent por vetëm aleat në këtë fillim të ri për qytet. Bashkuam parti nacionale dhe parti qytetare duke nisur një mesazh të fuqishëm uniteti”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, Ulqin duhet të shfrytëzojë valën pozitive që vjen nga Qeveria e Malit të Zi.

“Gjërat pozitive si Valdanosi dhe Kryporja ti vazhdojmë në infrastrukturë dhe investime në turizëm. E këtë mundemi vetëm nëse bashkohemi për të punuar së bashku”, shtoi Bajraktari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja

Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL
Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL

Arkeologjia (shkenca për të vjetrën) në Evropë i ka rrënjët në shek. XV-XVI me renesancën. Studiues të ndryshëm, nën emra tëshkencave të ndryshmefilluan tëhulumtonin trashëgiminë kulturore të periudhës

Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin
Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin

Periudha 1 – Malaria dhe eradikimi i saj (Kryeshefët të Stacionit shëndetësor: Dr Eva Hrastnik, Dr.Marko Popoviq) Në shumë komuna të Malit të Zi, sidomos në periudhën mes dy luftërave dhe në një

Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA
Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA

Mot me diell pritet në jug të Adriatikut në ditët në vijim deri të dielën, njoftojnë meteorologët. Të hënën temperatura e mëngjesit do të jetë nën zero, ndërsa ajo e ditës rreth shtatë gradë Celsius. Siç