Bajraktari: Forca dhe PDS nënshkruan një marrëveshje sekrete, debakli i tyre zgjedhor është i pashmangshëm

“Në skenën politike të Ulqinit vërehet bashkëveprimi i dy listave politike të udhëhequra nga Partia Demokratike e Socialistëve (PDS) dhe Forca e Re Demokratike (Forca), të cilat padyshim kanë bërë një marrëveshje të fshehtë bashkëpunimi. Ndonëse e mirëpresim “armëpushimin” ndërmjet tyre, që vjen pas largimit të Forcës nga pushteti lokal një vit më parë, i porosisim se marrëveshjet e tyre janë të kota sepse së bashku do të pësojnë një debakël të thellë zgjedhor. Për momentin, pushteti është vetëm një ëndërr për ta”, tha Omer Bajraktari, kandidat për kryetar komune dhe bartës i listës së koalicionit “Për një Fillim të Ri”.
Bajraktari thekson se gjatë ditëve të kaluara, në të ashtuquajturat debate publike në një televizion partiak, qytetarët kishin mundësi të shohin sinkronizimin e forcave ndërmjet këtyre dy listave humbëse. Prandaj, sipas tij, nuk befason shkalla e lartë e pajtueshmërisë që ato tregojnë për çështjet kyçe që kanë të bëjnë me zhvillimin e qytetit, sepse bëhet fjalë për aleatë të kahershëm.
“Koalicionin e Forcës dhe PDS-së e bashkon vetëm xhelozia dhe urrejtja ndaj një njeriu me të cilin krenohet Ulqini dhe çdo njeri që e donë të vërtetën – Dr. Dritan Abazoviqit, i cili është kryeministri i ardhshëm i Malit të Zi. Mendojmë se është me rëndësi të njoftojmë qytetarët e Ulqinit dhe shumë votues të Forcës për faktin se partia e tyre ka nënshkruar marrëveshje sekrete me PDS-në, të vetëdijshëm se votuesit e Forcës nuk e përkrahin marrëveshjen politike me partinë që e shkatërroi Ulqinin”, tha Bajraktari.
Bajraktari konkludon se do të ishte e ndershme dhe e drejtë që lidershipi i Forcës t’ia sqarojë këtë fakt qytetarëve në mënyrë transparente, sepse nuk është bukur të lidhen marrëveshje të fshehta, kundër vullnetit të votuesve të vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.