Bajraktari: PDS NË ULQIN EKZISTON VETËM NË LETËR

Reagimi i kryetarit të Këshillit Komunal të LQ URA, Omer Bajraktari ndaj kumtesës së PDS-së.
Me kënaqësi të madhe lexojmë edhe këtë herë njoftimin qesharak të PDS-së. Sigurisht e kuptojmë që nuk ka njeri nga PDS-ja që dëshiron të qëndrojë pas me emër dhe mbiemër mrapa kësaj deklarate plot të pavërteta.
Por meqenëse këshilli juaj në Ulqin ka pasur vështirësi kohërave të fundit dhe hapjet e zyreve të juaja në Ulqin janë shndërruar në fiasko, nuk na ka habitur as fakti i njoftimit të juaj pa adresë.
Ju kujtojmë edhe një herë: PDS-së në Ulqin do të ketë rezultatin më të keq në histori. Qytetarët e Ulqinit e dinë shumë mirë se si keni punuar për komunën tonë dhe kështu do të ju denojnë  kësaj radhe. Ju do të fitoni të njëjtin numër mandatesh sa numri juaj në fletëvotim.
Dhe ne vazhdojmë rrugëtimin tonë. I treguam me Valdanos, me Kripore, me sezonin turistik dhe urën mbi Bunë se si punohet për Ulqinin. Natyrisht, ambiciet tona nuk mbarojnë me kaq. Ne duam të jemi komuna më e pasur në Mal të Zi. Mundet Ulqini, munden qytetarët e qytetit më të bukur në botë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë

Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT
Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash

Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë