Bajraktari rreth sekretariateve të reja: PUSHTETI LOKAL MË AFËR QYTETARËVE

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari tha se në një kohë rekorde u aprovuan dy vendime kyçe siç janë reforma e administratës dhe rebalanci i buxhetit për vitin 2022.

Pas 20 vitëve administrata lokale do të ketë organizim tjetër dhe do të jetë më e pështatshëme per qytetarë. Formuam sekretaritet e reja siç janë ai për investime, për kulturë, sport dhe rini si dhe sekretariati për bujqësi, zhvillim rural dhe ekologji. Poashtu erdhi deri tek fikja e sekretariatit për çështje banesore. Në këtë menyrëvendosëm themelin e një administrate gjithëpërfshirëse dhe që do të jetë e gatshme të ballafaqohet me problemet dhe kërkesat e qytetarëve, afaristave, bujqëve, sportit, kulturës etj.”, theksoi ai.

Si pas fjalëve të tij, rebalanci i buxhetit për vitin 2022 ishte i nevojshem për funksionimin e organeve të reja si dhe për një ecuri të mirëfillt pas harxhesave dhe korupsionit parazgjedhor të pushtetit të mëherëshëm të udhëhequr nga DPS-i.

Në këtë mënyr pushteti i ri nê Ulqin dërgoi një mesazh të fuqishëm stabilitetit dhe vullneti për të punuar si kurr më heret për përmirësimin e gjendjes ne qytetin tone”, shtoi kryetari Bajraktari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer