Bajraktari: ZGJEDHJET LOKALE JANË SHANS UNIK PËR NJË ULQIN MË TË MIRË

Deklarata për opinion e kryetarit të Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Ulqin, Omer Bajraktarit.

Me shpalljen e zgjedhjeve lokale për Komunën e Ulqinit më në fund u krijuan kushtet për të dal nga labirinti politik plotë premtime boshe dhe administrim të dobët të Komunës tonë.

Kishte shumë rekorde të zinj në mandatin e fundit të qeverisjes lokale në të cilën morën pjesë praktikisht të gjitha partitë: nga shitja e Pyllit të Pishave, shpenzimi i pakontrolluar i buxhetit në gjëra joproduktive, mosekzistenca e buxhetit kapital, punësime të pakontrolluara dhe të paligjshma në të gjitha nivelet, deri tek shkatërrimi i sportit dhe i kulturës. Dhe shumë, shumë gjëra të tjera.

Me shpalljen e zgjedhjeve lokale u krijuan kushtet ligjore që më në fund t’i themi “adio” kësaj politike dëmtuese dhe kësaj garniture të udhëhequr nga PDS. Duhet të shfrytëzojmë valën e ndryshimeve pozitive në nivel shtetërore për të bërë gjëra të duhura për Ulqinin.

Me ardhjen e URA-së në pushtet u krijuan kushtet për të bërë gjëra historike për Ulqinin. Këtë trend duhet ta vazhdojmë edhe në nivel lokal. Prandaj jemi të sigurt që qytetarët do ta njohin sepse ky është një shans unik të cilin nuk duhet ta humbim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.