BAMIRËSIA NUK NJEH KUFIJ: „JETIMËT E BALLKANIT” NDIHMOJNË KOMUNËN E ULQINIT DHE TUZIT

jetimatMë 7 prill 2020, Shoqata Bamirëse „Jetimat e Ballkanit” e preku me bamirësinë e vet edhe Komunën e Ulqinit dhe Komunën e Tuzit. Secilës komunë i ka dedikuar nga 100 pako me ushqime dhe mjete higjienike në aksionin të cilin e ka koordinuar Komuna e Ulqinit dhe koordinatori i kësaj Shoqate nga Mali i Zi.

Për logjistikën e shpërndarjes dhe atë transportit u përkujdesën vullnetarët nga Ulqini e Ana e Malit të cilëve u ndihmuan edhe vullnetarët e Kryqit të Kuq.

Komuna e Ulqinit, shpreh mirënjohjen e sinqertë për këtë gjest bamirësie të Shoqatës Bamirëse „Jetimët e Ulqinit”, koordinatorët e Shoqatës „Jetimët e Ballkanit“ për Mal të Zi, vullnetarët dhe Drejtorinë e Policisë që e bënë të mundur që bamirësia të mos pengohet nga kufijtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit