Bardhi: NDOSHTA BËHET FJALË PËR SKENAR TASHMË TË PARË

Mehmet BardhiKryetari i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi ka deklaruar që episodin e sotëm për bombën gjoja të vendosur në ndërtesën e komunës së Ulqin duhet hulumtuar hollësisht. “Duhet qartë dhe deri në fund të zbulohet kush ka lajmëruar që bomba është vendosur dhe ke ka lajmëruar për këtë”, tha ai për Portalin UL-info.

Sipas fjalëve të tija, para ndërtesës së komunës asnjë nga inspektorët nuk është Shqiptarë.

“Meqë alarme të rrejshme kishim edhe dy herë, ka mundësi që bëhet fjalë për skenar tashmë të njohur dhe kjo krijon hapësirë për dyshime të ndryshme”, theksoi Bardhi.

Ai shtroi pyetjen se mos ndoshta kjo është një lloj hakmarrjeje “sipas meritash” të cilën disa zyrtarë shtetërorë e kanë paralajmëruar mbasi që është formuar pushteti komunal në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me