Bardhi: SHQIPTARËT DUHET TË BASHKOHEN

Mehmet Bardhi, Genci Nimanbegu, Vasel SinishtajKryetari i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi ka deklaruar që të gjitha partitë shqiptare dhe subjektet politike duhet të bashkohen, sepse kështu do të arrihej rezultati më i mirë zgjedhor. “Politika në Mal të Zi nuk shkon në favor të Shqiptarëve”, tha ai për “Dan” duke theksuar që Shqiptarët për çdo ditë janë më pak, pavarësisht se janë popull autokton.

Nënkryetari i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu tha që partitë shqiptare do të shqyrtojnë cila është mënyra më e mirë dhe më e përshtatshme për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Marrëveshja paszgjedhore në Ulqin është jo vetëm përgjigje ndaj politikës së Gjukanoviqit ndaj partive shqiptare, por edhe ndaj të gjitha partive tjera të cilat marrin vota shqiptare”, theksoi ai duke shtuar që pushteti i ri në Ulqin duhet të vërtetoj që është i suksesshëm dhe në interes të qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në