Barometri: PLUSI I “MONITORIT” PËR GRUPIN E ULQINIT

Pylli i pishave, Borova sumaQë aksionet e mira vlerësohen në publik tregon fakti që e përjavshmja e pavarur “Monitor” në rubrikën e vet “Barometar” e ka lavdëruar një iniciativë qytetare nga Ulqinit.

Bëhet fjalë për FB grupin “Të mbrojmë Pyllin e pishave”, i cili para pak kohësh iu drejtua opinionit me apel.

Në të ftohen të gjithë qytetarët dhe institucionet kompetente që të ndihmojnë në parandalimin e devastimit të mëtejmë dhe pastaj ripërtrirjes së kësaj “mushkërie” të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…