Bashkëpunimi: POLICËT NGA SHQIPËRIA EDHE KËTË VERË NË MAL TË ZI

Përfaqësuesit e policisë së Mali të Zi dhe Shqipërisë kanë nënshkruar të premten Protokollin për bashkëpunim gjatë sezonit veror turistik, i cili nënkupton dërgimi i policëve shqiptarë në bregdetin e Malit të Zi ku, si vitin e kaluar, do të patrullojnë së bashku me kolegët nga Mali i Zi.

Drejtorët e policisë së Malit të Zi dhe Shqipërisë, Sllavko Stojanoviq dhe Hysni Begaj, kanë vlerësuar që bashkëpunimi është shumë cilësor dhe profesional, por që çdo herë ka hapësirë për përmirësimin saj.

Është vlerësuar që pika kufitare e përbashkët Sukubin – Muriqan është projekt i cili realizohet me sukses dhe që mund të jetë shembull i bashkëpunimit për policitë e regjionit. Si dhe që patrullimet e përbashkëta kufitare bashkëpunojnë në baza të profesionalizmit dhe besimit të plotë.

Në takim janë shqyrtuar dhe modalitetet e thjeshtimit të kontrolleve kufitare për hir të shpejtimit të kësaj procedurë, sidomos në pikën Sukubin – Muriqan, e cila, siç shtohet, do të zgjidhet në mënyrë të përbashkët dhe komunikim të drejtpërdrejtë në periudhën e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar