Bashkëpunimi: SHEFI I POLICISË SË SHKODRËS NESËR NË ULQIN

reg-ulcinjska-policijaDrejtori i Drejtorisë së policës së Shkodrës Shaban Nexhi me bashkëpunëtorë do të qëndrojë nesër në vizitë zyrtare në Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Ai do të vizitojë zyrtarët e policisë shqiptare të angazhuar në këtë komunë, si dhe do të mbaj mbledhje me shefin e Policisë së Ulqinit Sead Gjozoviq.

Siç pritet, drejtuesit e policisë së Shkodrës dhe Ulqini edhe njëherë do të theksojnë rëndësinë e shkëmbimit të eksperiencave dhe të dhënave në luftën kundër të gjithë formave të kriminalitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…