Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E RAMAZANIT

Nga Bashkësia Islame njoftuan se të premten, më 1 prill, me perëndimin e diellit fillon Ramazani i vitit 2022, respektivisht i vitit 1443 sipas kalendarit hixhri (hënor).

Atë natë falet teravia e parë, ndërsa dita e parë e agjërimit fillon të shtunën, më 2 prill.

Këtë vit muaji i shenjtë musliman ka 30 ditë, dhe përfundon të dielën më 1 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…