Bastisja e policisë në lokalin në grykë të Bunës: GJENDET DROGA

Prangat, Lisice, Policia, PolicijaGjatë bastisjes në kafe barin “Millina” në grykëderdhje të lumit Buna policia e Ulqinit dhe ajo e Tivarit gjetën marihuanë, amfetaminë, ekstazi dhe hashash.

Kundër tre personave, prej të cilëve dy ishin shtetas të huaj, u dorëzuan paditë penale.

Siç njoftohet nga Drejtoria e Policisë, u gjetën 71,3 gram marihuanë, 20,9 gram amfetaminë, 25 tableta ekstazi dhe 0,5 gram hashash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…