BE: DROBNIÇ TË MARTËN NË ULQIN

Shefi i Delegacionit të Bashkimit evropian në Mal të Zi Ambasadori Mitja Drobniç do të vijë të martën, me 9 korrik, në vizitë Ulqinit. Ai, siç mëson portali UL-info, në hotelin “Otrant” do të mbaj ligjëratën “Procesi i anëtarësimit të Malit të Zi në BE”.

Ky tubim organizohet me rastin e përfundimit të realizimit të projektit me titull “Bashkimi evropian do të thotë PO” të cilin e kanë organizuar OJQ “Horizonti i ri” nga Ulqini dhe OJQ Eko qendra “Delfin” nga Kotorri, në bashkëpunim me delegacionin e Bashkimit evropian në Mal të Zi.

Vizita e ambasadorit Drobniç në komunë të Ulqinit është shans i mirë për të gjithë përfaqësuesit e shërbimit publik, ndërmarrjeve, institucioneve, OJQ dhe medieve të fitojnë përgjigje në të gjitha pyetjet që i interesojnë, e kanë të bëjnë me procesin e integrimeve evropiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë