Be Good – Marine Shop: KËRKOJNË PUNËTOR PËR PUNË NË BUTIK

Punësojmë punëtor ose punëtore në butik të sapohapur për meshkuj në Ulqin.

  • kushte të shkëlqyera pune
  • bonuse nxitëse në përputhje me efekte të punës

Ulqin, Bulevardi Ulqin

Dërgoni CV dhe aplikime për punë në:

ernad_mn@yahoo.com

ose

+382 69 332 470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…