BE: KRIPORJA NDALON HAPJEN E KAPITULLIT 27

Komisioni europian, Evropska komisija, European CommissionEdhe pse pushteti malazez pohonte se deri në fund të këtij viti do të hap kapitullin 27, i cili ka të bëjë me mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe ndryshimet klimatike, pak ka shënja që kjo me të vërtet do të ndodh, shkruajnë mediat e Podgoricës.

Një nga kushtet kyçe që ky kapitull të hapet është mbrojtja e Kripores.

Kjo akoma nuk ka ndodhur përkundër të gjithë premteimeve të Qeverisë së Podgoricës që kjo çështje është prioritare.

Është hartuar vetëm Studimi për mbrojtjen e Kripores, e cila së shpejti do të gjendet në shqyrtimin publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…