BE: PËRGJEGJËSIA TANI NË KOMUNËN E ULQINIT PËR MBROJTJEN E KRIPORES

Komisioni europian, Evropska komisija, European CommissionKomisioni Evropian kërkoi aksion të vendosur dhe urgjent për mbrojtjen e Kripores. “Tani përgjegjësia është në Komunë të Ulqinit të ndërmarrë masat e nevojshme që ky lokalitet të shpallet zonë e mbrojtur”, thuhet në Raportin e fundit të KE-së.

Më herët u deklarua se Kuvendi i Komunës së Ulqinit do të shpallë Kriporen Park të Natyrës deri në fund të vitit.

Por, vetëm në mbledhjen vijuese të parlamentit lokal, e cila filloi të enjten me 30 maj, kjo pikë u vendos në rend të ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”