Beci: KOMUNA E ULQINIT NË SHËRBIM TË TË GJITHË QYTETARËVE

Safet BeciNënkryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Ulqin, Safet Beci si nënkryetar i sapozgjedhur i komunës së Ulqinit ka deklaruar që maksimalisht do të angazhohet në të mirë të të gjithë qytetarëve të Ulqinit.

Sipas fjalëve të tija në administratën lokale nuk do të bëhet politikë, siç është bërë vitet e kaluara, por administrata do të jetë kryesisht shërbim i qytetarëve me qëllim krijimin e kushteve më të mira jetësore për të gjithë qytetarët e Ulqinit.

“Detyrimet primare të pushtetit të sapoformuar do të jenë depolitizomi i administratës lokale, shfrytëzimi transparent i mjeteve buxhetore, vjelja efikase e të ardhurave nga taksa e banimit, krijimi i administratës efikase, çështja e kufirit dhe të ardhurave të Të mirave detare, ruajtja e të gjithë pjesëve të qytetit si tërësi ambientale, si dhe përmirësimi i punës së shërbimeve komunale gjatë sezonit turistik”, tha Beci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me