Beci: ME ZGJEDHJE TË DILET NGA KJO PARODI

“Ngjarjet e fundit me tepër i ngjajnë ndonjë seriali latinoamerikan apo “Farmës” së Orvellit. Është më se evidente që kryetari i komunës nuk e ka përkrahjen e shumicës në Parlamentin lokal për raportin e punës për vitin 2012”, thuhet në një deklaratë të lëshuar nga Mali i Zi Pozitiv.

Sipas fjalëve të anëtarit të Këshillit qendror të kësaj partie Safet Beci, mënyra se si u formua shumica parlamentare është e pamoralshme. “Mirëpo më i pamoralshëm është qëndrimi i tanishëm i cili është në këmbët e brishta dhe ajo qe e mban janë interesat e prijësve politik në pushtet dhe mosinteresim për zgjedhje të parakohshme nga ana e PDS-së, me të cilin po sillen në mënyrë servile të dy subjektet politike shqiptare në pushtet”, tha ai dhe shtoi se “përfundimisht, ky pushtet nuk ka legjitimitet, nuk e ka përkrahjen e popullit dhe nuk është në interesin publik”.

Beci theksoi se “sot në Ulqin kemi një situatë me humbës politik, qe nuk e kuptojnë humnerën e humbjes, por sillen në mënyre absurde si fitues, dhe nuk e kuptojnë se po kalojnë nga hija në errësirë të gjatë”.

Ai i bëri thirrje kryetarit të komunës Nazif Cungut që të hap zgjedhjet e parakohshme që të dilet nga “kjo parodi politike dhe shoqërore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur