BI: LAJMËRIMET PËR HAXH DERI ME 20 GUSHT

kosovo-kurbanbajram-u-petakTë gjithë ato që këtë vit dëshirojnë të vizitojnë Qaben, gjegjësisht Meken, duhet të lajmërohen deri më 20 gusht në zyrat e Bashkësisë islame të Ulqinit, zyrtarisht njoftohet nga ky institucion.

Siç theksohet, çmimi i haxhit të sivjetmë është tre mijë euro.

Haxhi është, përndryshe, detyrimi i pestë i myslimanit. Haxhi forcon myslimanin në përballjen me vështirësitë dhe problemet e kësaj bote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…