BI: NAMAZI PËR VIKTIMAT NË PALESTINË

Xhamia e PazaritNë të gjitha xhamitë e Malit të Zi, ashtu edhe në Ulqin, sot me vendim të Meshihatit të Bashkësisë islame, është falur namazi i xhenazes në mungesë për të gjithë shehidët e vrarë në Gaza.

Në sulmet e egra të ushtrisë izraelite të cilët zgjasin tashmë 18 ditë në rripin e Gazës kanë vdekur mbi 800 njerëz, kryesisht civil.

Përdorimin tej mase të dhunës nga ana e Izraelit e veçanërisht vdekjen e fëmijëve dhe grave në Palestinë e ka dënuar edhe Qeveria malazeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…