BI: NË SHTATOR FILLIMI I PUNËS SË MEDRESESË DHE GUR-THEMELI PËR XHAMI

Medreseja Ulqin, Medresa UlcinjNga Bashkësia islame (BI) e Ulqinit për Portalin Ul-info është thënë që gjatë verës duhet të përfundojnë punimet në ndërtimin e objektit të Medresesë së vajzave në Fushë të Ulqinit.

Pritet që në shtator duhet të fillojë mësimi për gjeneratën e parë të nxënëseve në këtë institucion edukativo-arsimor të mesëm fetar.

Po ashtu, planifikohet që të vendoset gur-themeli për xhaminë e cila duhet të ndërtohet në afërsi të Medresesë së vajzave, kështu që tërë kjo hapësirë, së bashku me përmbajtjet tjera, praktikisht do të bëhet qendër islame, thuhet nga BI e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…