BI: NGA ULQINI NË HAXH SHKOJNË 15 PERSONA

Meka, Haxh, Kurban BajramiPër njëzet ditë 15 besimtarë nga Ulqini do të udhëtojnë në haxh, mëson Portali Ul-info në Bashkësinë islame.

Kjo është gati një e treta e numrit të përgjithshëm të personave nga Mali i Zi (47) të cilët këtë vit do të pushojnë në vendet e shenjta të myslimanëve, Mekë dhe Medinë.

Çmimi i aranzhimit në organizim të Bashkësisë islame të Malit të Zi edhe këtë vit është 3200 euro.

Vitin e kaluar në haxh nga Ulqini kanë shkuar 21 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…