BI: TË MARTEN FILLON VITI I RI I MYSLIMANËVE

Xhamia e Pazarit, DzamijaTë marten, me 11 shtator të vitit 2018, është një muharrem i vitit 1440 sipas hixhrit, gjegjësisht Viti i Ri mysliman.

Me këtë rast, pas namazit të akshamit, në ora 19:30, në xhaminë në Krye të Pazarit, ligjëratë do të mbajë Ismail ef. Hysaj, profesori në Medresenë “Mehmed Fatih” në Podgoricë.

Nga Bashkësia Islame ia uruan të gjithë besimtarëve Vitin e Ri sipas Hixhrit, me dëshirë që ta presin dhe ta kalojnë në mëshirën dhe bereqetin e Zotit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…