BI Ulqin: HATËRHANJA DO TË JETË NË PINJESH

Këshilli i Bashkësisë Islame në Ulqin ka marrë vendim që hatërhanja (kapela islame) të jetë në kuadër të kompleksit të Xhamisë në Pinjesh.

Ajo do të jetë e përkohshme derisa të ndërtohet një objekt i tillë pranë Qendrës së ardhshme Islame në Fushën e Ulqinit.

Ndërtimi i një objekti të tillë ka qenë prej vitesh një kërkesë e myslimanëve në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…