Bienali: NËNKRYETARJA GJONI NË VENEDIK

Hadixha GjoniNënkryetarja e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni do të jetë e pranishme nesër mbrëma në Venedik në hapjen e pavijonit të Malit të Zi në Bienalin e XV të arkitekturës.

Ajo është pjesë e delegacionit të Malit të Zi, të cilin e drejton ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq.

Tema e pavijonit të Malit të Zi është Projekti i Kripores së Ulqinit.

Qeveria e Malit të zi, fal sponsorëve, ka organizuar çarter fluturimin për të gjithë pjesëmarrësit e konkursit nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…