Bilanci i „Rivierës së Ulqinit“: HUMBJE NË GJYSMËN E PARË TË VITIT

Ndërmarrja hotelerike-turistike „Riviera e Ulqinit“ gjashtë muajt e para të këtij vit i ka përfunduar me humbje prej 723 mijë euro, që është diçka më pak në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Të ardhurat e kësaj kompanije për një vit janë rritur nga 451 mijë në 566 mijë, por eshe shpenzimet e punës janë ngritur për rreth 90 mijë euro.

Detyrimet afatgjate të NHT „Riviera e Ulqinit“ për një vit janë rritur për diçka më shumë se gjysmë milioni euro.

Në „Rivierë“ megjithatë mendojnë që rezultatet e mira të punës në korrik dhe gusht do ta anulojnë minusin e krijuar, gjegjësisht që rezultatet financiare të sezonit do të jenë më të mira se vitin e kaluar.

Në këtë ndërmarrje më të madhe hotelerike-turistike në Ulqin momentalisht janë të punësuar 220 punëtorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten e ardhshme: NË QEVERINË E MALIT TË ZI NËNSHKRUHET KONTRATA PËR HOTELIN EKSKLUZIV NË SUKË
Të premten e ardhshme: NË QEVERINË E MALIT TË ZI NËNSHKRUHET KONTRATA PËR HOTELIN EKSKLUZIV NË SUKË

Të premten, më 7 prill, në Qeverinë e Malit të Zi në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata me kompaninë “Royal” nga Prishtina për dhënien me qira afatgjatë të lokacionit Suka. Në këtë mënyrë u krijuan të

Fjalimi përshëndes i kryetarit Bajraktari me rastin e Ditës së Komunës: ULQINI ËSHTË SI NANA, QYTET TANI PREJ NGA VIJNË LAJMET E MIRA
Fjalimi përshëndes i kryetarit Bajraktari me rastin e Ditës së Komunës: ULQINI ËSHTË SI NANA, QYTET TANI PREJ NGA VIJNË LAJMET E MIRA

Ndihem jashtëzakonisht i nderuar dhe i gëzuar që në emër të komunës së Ulqinit dhe vehtes t’ju uroj mirëseardhjen dhe t’ju falënderoj përzemërsisht që me praninë tuaj e bëni festën tonë më

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca