Bilanci i sezonit: MIRËMBAJTJA E PASTËRTISË MË MIRË SE VITET E KALUARA

1236728_568009649932997_627868558_nËshtë mendim unanim që Ulqini këtë sezon ishte më i pastër se sa vitet e mëparshme. Kësaj gjithsesi i ka kontribuar makinat e reja dhe mjetet më moderne, të cilat i siguroj komuna e Ulqinit, por, siç thekson drejtoresha e Ndërmarrjes publike “Veprimtari komunale” Zana Sarvan, makinat nuk funksionojnë vetvetiu.

“I kemi bërë të gjitha çfarë është në fuqinë tonë në mënyrë që pastërtia në qytet gjatë sezonit turistik të jetë në nivel sa më të mirë. Këtu para së gjithash mendoj që e kemi pasuruar gjelbërimin e qytetit dhe e kemi zbukuruar qytetin me sasi të mëdha të luleve”, tha ajo.

Pesha më e madhe për mirëmbajtjen e pasurisë është gjithmonë tek ekzekutuesit e drejtpërdrejtë, gjegjësisht punëtorëve në terren. Kanë punuar në mënyrë të palodhshme dhe janë munduar, dhe kjo është parë, ndërsa kësaj gjithsesi i ka kontribuar fakti që ndaj tyre janë shlyer praktikisht të gjitha detyrimet, përveç shpenzimeve për ushqim për disa muaj.

Ajo çka pason tani është analiza e asaj çfarë është bërë në mënyrë që sezonin tjetër komuna e Ulqinit të ishte më e rregulluar dhe më e pastër. Sepse, a duhet të kujtojmë që ky qytet para tre dekadave është shpallur si destinacioni më i pastër në tërë Adriatikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij