Bilanci më i ri i koronavirusit: NË ULQIN 7 TË INFEKTUAR, TRE NË SPITAL

Harta e Koronës, CoronaSpecialistja e epidemiologjisë Dr. Lilana Joviqeviq deklaroi për Portalin Ul-info në territorin e Komunës së Ulqinit janë gjithsej 7 persona të infektuar me virusin Kovid – 19 .

“Një person është i shtruar në Qendrën Klinike në Podgoricë, dy janë në Spitalin e Përgjithshëm në Tivar, ndërsa katër janë në izolim shtëpiak”, shpjegoi ajo.

Dr. Joviqeviq apeloi tek qytetarët që të respektojnë rekomandimet e organeve kompetente dhe të rrinë në shtëpitë e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…