Biznesi familiar: KËRMIJTË NGA ULQINI SHKOJNË NË FRANCË

Kermilli, PuzUlqinaku Mahir Milla është kultivuese i vetëm i kërmijve hibrid në Mal të Zi, shkruan “Dnevne novine”.

Siç thuhet, ky djalosh (26 vjeç) para dy viteve ka hapur fermën dhe për kohë të shkurt ka arrit rezultate të shkëlqyera.

Grumbullimi i parë ishte shumë i suksesshëm dhe u plasua në tregun francez.

Milla tha se planifikon që përveç kultivimit të punojë edhe përpunimin, ndërsa dëshiron të hap edhe restorantin me specialitete nga kërmijtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…