BKA: MUNDËSI PËR PËRFUNDIMIN E PRAKTIKËS SHTETËRORE

BKABiznis Klub Ana e Malit nisi një sërë programesh të dedikuara studentëve dhe të rinjve të diplomuar, me qëllim përgatitjen sa më të mirë të tyre për sfidat që i presin në jetën mbas studentore.

Një nga këto programe, ndoshta edhe më i rëndësishmi, do të jetë shërbimi i punësimit, i cili nënkupton lidhjen e të rinjve të diplomuar me kompanitë dhe institucionet e anëtarësuar në BKA. Këtu përfshihet seksioni i informacionit për të rinjtë si dhe krijimi i mundësive për përfundimin e praktikës shtetërore, në varësi të profileve që ato dëshirojnë të aplikojnë. “Sigurimi i përfundimit të praktikës shtetërore për çdo të ri të paraqitur është prioritet i joni”, pohojnë në BKA.

BKA fton të gjithë të interesuarit për përfundimin e praktikës shtetërore në kompanitë e anëtarësuara tek kjo organizatë, të ndjekin këto hapa:

Hapi 1 : Plotësojeni formularin. (Shkarkoni formularin: Aplikimi ne BKA)

Hapi 2 : Formularin e plotësuar dërgojeni në : BIZNIS KLUB ANAMALIT BKA – biznisanamalit@gmail.com

Hapi 3 : Rrini në kontakt për takimin e rradhës.

Afati për aplikim përfundon më 01. 10. 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë